ESET VAO Senior Femení

El ESET-VAO Ontinyent es va constituir de manera oficial en setembre del 2013 però el seu origen es remunta tres anys abans, quan un grup d’amigues ontinyentines decidiren aprendre a jugar a voleibol.
Un any després, les nostres jugadores participaren en la lliga local com a l´unic equip íntegrament femení en una lliga  en què, malgrat ser mixta,  sempre han predominat els equips masculins.
El any 2013, gràcies, tant al patrocini d’ ESET com  a totes aquelles persones que dia a dia col.laboren de manera desinteressada en el funcionament del club, va ser possible que el VAO Ontinyent puguera contar amb el primer equip sénior femenení de la seua història.
Una d’aquestes persones és Miguel Sanchis, actual entrenador de l’equip i integrant del conjunt masculí. Micky, com és conegut per tots, va realitzar una gran tasca en la primera temporada de l’ESET. Hi ha hagut una considerable evolució en el joc de les jugadores i, tot i ser un equip inexpert  -a excepció de dos de les seues components- ha sigut capaç de plantar cara a equips veterans.