TORNEO VOLEI MIXTO 24 HORAS ONTINYENT

Els propers 14 i 15 de juliol es disputaran les 24 h mixtes de voleibol.
 
El preu de la inscripció es de 100€ per equip, sempre que el nombre de jugadors siga inferior a 12 (inclusive). De ser més jugadors, debereu abonar 10€ per persona. Exemple: equip de 14 jugadors: 100 + 20
 
Per apuntar-vos heu de fer un ingrés en el compte Nº 2045.6001.52.3000532256 de Caixa Ontinyent, indicant el nom de l’equip i el nombre de jugadors i fent-nos arribar el justificant del pagament.
 
Heu de dir la talla de la samarreta, tenint en compte que si tardeu molt, potser no donem la talla demanada.
 
El preu inclou una samarreta per persona, un entrepà per persona i beguda.
 
L’últim dia per a abonar la inscripció es el divendres 7 de juliol.
 
El nombre maxim d`equips sera de 20, per ordre de pagament.
 
Les normes seran les mateixes dels darrers anys.
 
Telèfon contacte:
646916522 (Tamara)
629012059 (Miguel)
 

NORMES 24 HORES

  • Els partits seran al millor de 3 sets, els dos primers a 25 i l’últim a 15 punts. Es donaran 2 punts al vencedor i 1 al perdedor. En cas d’empat a punts, es tindrà en compte quocient global de sets, i si fóra necessari, el dels punts.
  • El sets seran a diferència de dos punts, màxim 27 i 17.
  • Es prega puntualitat. Convé que els equips es presenten 15 minuts abans de l’hora del partit. Si passats 10 minuts sobre l’hora fixada algun equip no es presenta, se li restarà un punt en la classificació. No hi ha temps reservat a escalfar en la pista.
  • Excepcionalment, es podrà jugar amb 5 jugadors.
  • L’equip vencedor de cada partit, s’ha d’encarregar de l’arbitratge del següent. En cas de no fer-ho, se li donarà el partit que acaba de jugar per perdut. Es prega als encarregats d’arbitrar que facen complir l’horari.
  • Per al bon desenvolupament del torneig, es prega comprensió i respecte de cara a l’àrbitre. Hem de ser conscients de que no tots van a conèixer completament la normativa. L’organització intentarà supervisar i ajudar en aquesta tasca.
  • Si l’organització detecta que algun equip es deixa perdre per veure’s afavorit en la competició, es reserva el dret d’expulsar-lo del torneig.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *